دستگیری 214 نفر از اراذل و اوباش در طرح اقتدار پلیس امنیت
به گزارش مجله تور مالزی، فرمانده انتظامی پایتخت از اجرای هفتمین مرحله طرح اقتدار پلیس امنیت و دستگیری 214 نفر از اراذل و اوباش اطلاع داد.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران از فارس، سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه اجرای هفتمین مرحله از طرح اقتدار پلیس امنیت در جمع خبرنگاران گفت: با کوشش ماموران پلیس امنیت عمومی پایتخت اراذل و اوباشی که اقدام به تخریب اموال عمومی و اموال مردم نموده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
رییس پلیس پایتخت توضیح داد: در هفتمین مرحله از طرح اقتدار 191 پرونده اجرا شد و با اشراف اطلاعاتی و کار عملیاتی 67 پرونده با موضوع شرارت، عربده کشی، ضرب وجرح و 76 پرونده مرتبط با مزاحمان نوامیس و همچنین 26 پرونده مربوط به نگهداری حمل و استفاده غیرمجاز اسلحه به پایان رسید.
فرمانده انتظامی پایتخت خاطرنشان کرد: 214 نفر در طرح اقتدار 7 دستگیر شدند؛ 87 نفر عاملان شرارت، نزاع و درگیری بوده و 26 نفر به دلیل حمل و نگهداری و استفاده از سلاح دستگیر شدند. 66نفر از دستگیر شدگان نیز مزاحمان نوامیس و مابقی سایر مجرمان بوده اند.
سردار رحیمی گفت: با اجرای این مرحله از طرح پلیس امنیت، 78 محله پاکسازی شده و 31 قبضه سلاح از افراد دستگیر شده کشف و ضبط شد.
منبع: جام جم آنلاین