بهترین suvهای حال حاضر جهان معرفی شدند، عکس

به گزارش مجله تور مالزی، گجت نیوز نوشت: در شرایطی که بازار خودروهای اس یو وی داغ تر از هر زمان دیگری شده است، نگاهی به برترین شاسی بلندها از برندهای مطرح حوزه خودرو خواهیم داشت.

بهترین suvهای حال حاضر جهان معرفی شدند، عکس

ی سال های اخیر بازار خودرو در منطقه ها مختلف دنیا به سمت شاسی بلندها سوق پیدا نموده و در پی این اتفاق، حتی بعضی از بزرگ ترین خودروسازان دنیا که پیش از این روی ساخت شاسی بلند متمرکز نبودند، چنین خودروهایی را روانه بازار نموده اند. رقابت در این بازار هرچه بیشتر به جلو می رویم، تنگاتنگ تر می گردد و هیچ خودروساز بزرگی نمی خواهد که از این رقابت عقب بماند. برای نمایش تب داغ شاسی بلندها همین کافی است که لامبورگینی سوپر اس یو وی اوروس را به عرضه رسانده و فراری هم بالاخره از اولین شاسی بلند خود پرده برداشته است! در ادامه برترین شاسی بلندها از خودروسازان بزرگ دنیا را مرور می کنیم.

فهرست برترین شاسی بلندهای هر برند

  • مرسدس بنز G63 AMG
  • تویوتا فوررانر
  • شورلت سابربن
  • فورد برانکو
  • کادیلاک اسکالید
  • لندرور دیفندر
  • جیپ رانگلر
  • مزدا CX-90
  • آئودی RS Q8
  • دوج دورانگو SRT هلکت
  • هیوندای پالیسید
  • کیا تلوراید
  • هوندا پایلوت
  • آکورا MDX
  • بی ام و X5 M
  • تسلا مدل X
  • ولوو XC90
  • نیسان آرمادا
  • فولکس واگن ID.4
  • لکسوس LX 600
  • جی ام سی یوکان XL
  • بیوک انکلیو

برترین شاسی بلندها از خودروسازان مطرح دنیا

مرسدس بنز G63 AMG

با شنیدن دو کلمه شاسی بلند و مرسدس بنز کنار هم، احتمالاً اول از همه یاد کلاس جی یا جی واگن معروف می افتید. شاسی بلندهای لوکس زیادی در بازار موجودند، اما این موضوع تقریباً غیرقابل بحث است که جی واگن جایگاه متفاوتی نسبت به همه آن ها دارد. در حقیقت جی واگن به نوعی به یکی از نمادهای تجمل در فرهنگ عامه تبدیل شده است. به همین دلیل است که خیلی ها می توانند از فضای کمتر جادار و مصرف سوخت بالای پیشرانه 8 سیلندر آن بگذرند.

حس و حال داخل جی واگن و در اینجا مرسدس بنز G63 AMG با همان تجملات همیشگی مرسدس بنز را نمی توان با چیز دیگری عوض کرد. در کابین المان هایی مثل طراحی به روز و در همان حال مطابق با ریشه های کلاس جی، مواد درجه یک و دو نمایشگر 12.3 اینچی با سیستم اطلاعات و تفریح اختصاصی این برند آلمانی مشهودند که هر کسی را به تحسین وا می دارند. البته بهای چنین شاسی بلند ویژه ای که به جرئت برترین شاسی بلند مرسدس بنز و بعلاوه یکی از لوکس ترین شاسی بلندهای بازار است، حداقل 180 هزار دلار خواهد بود.

تویوتا فوررانر

تویوتا فوررانر علی رغم کمبودها و ضعف های خود، به چند علت لیاقت قرارگیری بالای همه شاسی بلندهای این خودروساز ژاپنی را دارد. این اس یو وی با ساختار بدنه روی فریم خود از خیلی از گزینه های دیگر موجود در بازار متمایز می گردد و قابلیت های آفرود آن می توانند برگ برنده آن در رقابت با اس یو وی های رقیب و تویوتا باشند. بعلاوه سواری آن بخش عمده رانندگان را راضی می نماید؛ در صورتی که از آن نه به عنوان یک سدان یا کراس اوور، بلکه به عنوان یک شاسی بلند انتظار داشته باشند. تویوتا 4 رانر حتی با وجود پلتفرم قدیمی تر، مجموعه ای مطلوب از امکانات و فناوری ها را با خود به همراه دارد.

بنا به شنیده های اخیر، نسل ششم تویوتا فوررانر تا 1 یا 2 سال آینده از راه می رسد. گذشته از این، با آغاز بهره گیری از پلتفرم TNGA-F به وسیله تویوتا احتمال اعمال تغییراتی در زمینه طراحی روی این اس یو وی ژاپنی داده می گردد. در این صورت، فوررانر که اکنون از چندین جهت برترین شاسی بلند تویوتا و یکی از برترین شاسی بلندهای آفرود بازار به شمار میرود، باید حتی محصولی مجذوب نماینده تر از قبل گردد.

شورلت سابربن

شاسی بلند فول سایز سابربن به لطف چند ویژگی برجسته خود باید برترین شاسی بلند شورلت و یکی از برترین برترین شاسی بلندهای حال حاضر نام بگیرد. شورلت با عرضه نسخه تازهی از این اس یو وی، آن را در دو زمینه کلیدی به روزرسانی نموده است که پیش تر به طور ملموس حس می شد احتیاج به به روزرسانی دارند. اول اینکه مجموعه تازهی از فناوری ها برای راحتی هرچه بیشتر رانندگان در نظر گرفته شده و در کنار آن، پیشرانه V8 قدرتمندتری برای تریم های بالارده تر تدارک دیده شده است.

علاوه بر مجموعه امکانات و پیشرانه 8 سیلندر 420 اسب بخاری که سابربن را گزینه ای خواستنی تر می نمایند، فضای جادار و ظرفیت یدک کشی نقاط قوت دیگر این شاسی بلند آمریکایی اند. شورلت سابربن بین بزرگترین خودروهای شاسی بلند دنیا در سال 2023 جا دارد و می تواند عملاً هرچیزی را بی دردسر به یدک بکشد. حتی از لحاظ امکانات لوکس دقیقاً در حد و میزان ای است که از یک شاسی بلند فول سایز آمریکایی مناسب برای خانواده ها انتظار می رود. این ویژگی ها به قدری کافی اند که صاحبان سابربن معایب آن مثل مصرف بالای سوخت و هندلینگ دشوارتر را که در بقیه فول سایزها هم قابل مشاهده اند، به راحتی نادیده بگیرند.

فورد برانکو

فورد پس از وقفه ای 25 ساله در عرضه شاسی بلند باقدمت برانکو، در سال 2021 ششمین نسل آن را روانه بازار کرد. احیای شاسی بلندی قدیمی پس از گذشت بیش از 2 دهه با ریسک زیادی همراه بود، ولی فورد توانست از این چالش سربلند بیرون بیاید. در واقع فورد با ویژگی هایی نظیر طراحی متمایز، عملکرد مطلوب در خیابان و جاده های خارج از شهر و سطح بالای امکانات و فناوری ها حتی می تواند صاحب عنوان برترین شاسی بلند فورد و یکی از برترین شاسی بلندهای موجود در بازار گردد.

صحبت از طراحی متمایز به میان آمد که یکی از ویژگی های پررنگ فورد برانکو در نظر گرفته می گردد. فورد برای طراحی این شاسی بلند رویکردی متفاوت نسبت به خیلی از شاسی بلندهای بازار را در پیش گرفته و آن را با ترکیبی از المان های قدیمی و مدرن یا به عبارتی دیگر، به سبک رترو طراحی نموده است. به همین دلیل، بی شک افراد زیادی به سمت خرید این اس یو وی فورد ترغیب می شوند؛ به هرحال، کسی نیست که دوست نداشته باشد با خودرو خود در خیابان جلب توجه کند!

کادیلاک اسکالید

اسکالید، پرچمدار برند کادیلاک است که جزو لوکس ترین شاسی بلندهای کنونی و بعلاوه برترین اس یو وی برند کادیلاک در مجموع به شمار می رود. نسل تازه این اس یو وی که 2 سال قبل روانه بازار شد، در همان حال که همچنان همان شاسی بلند غول پیکر همیشگی است، سواری روان تری خصوصاً داخل شهر دارد. این بهبود سواری هم از عواملی نظیر کنترل سواری مغناطیسی و سیستم تعلیق بادی تطبیقی نشات می گیرد.

اوج راحتی در کادیلاک اسکالید آنجایی است که سیستم رانندگی نیمه اتوماتیک سوپرکروز این امکان را برای راننده فراهم می نماید تا نشسته روی صندلی خود از تماشای مسیر و گوش دادن به موسیقی لذت ببرد. به لطف این سیستم، خود خودرو کنترل را در بزرگراه ها در دست می گیرد. اسکالید با فضای فوق العاده جادار با ظرفیت 8 نفر، مجموعه گسترده امکانات و سواری مطلوب به نسبت حجم خود، یک شاسی بلند اصیل آمریکایی است.

لندرور دیفندر

لندرور خودروساز دیگری است که پیروز به احیای یکی از شاسی بلندهای قدیمی خود شده است. نسخه تازه دیفندر، یکی از برترین خودروهای تاریخ لندرور با طراحی به روز منحصر به فرد اولین بار در سال 2019 به نمایش گذاشته شد و در سال 2020 بالاخره روانه بازار شد. این درحالی بود که آخرین به روزرسانی آن قبل از معرفی این نسخه تازه، به سال 1983 یعنی حدود بیش از 30 سال قبل برمی گشت. دیفندر تازه می تواند مصداق شاخص محصولی باشد که رنگ و بویی تازه گرفته، ولی در عین حال ریشه های خود را حفظ نموده است.

هرچند طراحی دیفندر نسبت به نسخه قبل از خود دگرگون شده، ساختار مربعی یا اصطلاحاً باکسی آن همچنان سر جای خود باقی است. دیفندر با این طراحی، خیلی از برترین شاسی بلندهای بازار را از نظر مجذوب نمایندهیت نمای بیرونی کنار می زند. گذشته از ظاهر، سواری آن در سطح دیگری از نسخه قبلی است که همان سواری مرسوم شاسی بلندهای قدیمی را داشت. این درحالی است که این SUV همچنان در زمینه آفرود حرف هایی برای گفتن دارد. حالا به این بسته مجذوب نماینده مجموعه امکانات رفاهی و سطح راحتی لازم برای یک شاسی بلند شهری را اضافه کنید. البته این نسخه تازه دیفندر بی شک به مذاق خیلی از هواداران پر و پاقرص قدیمی آن خوش نمی آید، اما نمی توان انکار کرد که اکنون این شاسی بلند طیف گسترده تری از مشتریان را جذب خود می نماید.

جیپ رانگلر

جیپ، برندی که همواره به آفرود گره خورده، طی سال های اخیر محصولات متنوعی را به بازار معرفی نموده است که شامل کراس اوورهای پایین رده و حتی شاسی بلندهای حجیم لوکس می گردد. همه این محصولات جیپ هرچقدر هم که مجذوب نماینده باشند، به پای رانگلر نمی رسند. رانگلر شاید در زمینه های متعددی در برترین سطح ممکن قرار نداشته باشد، اما یک ویژگی دارد و همان کافی است تا به عنوان برترین شاسی بلند برند جیپ و یکی از برترین شاسی بلندها شناخته گردد.

اگر دقیق تر بگوییم، رانگلر جیپ نه راحت ترین سواری را در خیابان های شهر دارد، نه لوکس ترین شاسی بلند موجود در این محدوده قیمتی است و نه بیشترین فضا را در مقایسه با رقبای کلاس خود در اختیار سرنشینان می گذارد. این ها برای رانگلر مهم نیست و ماهیت این شاسی بلند فقط در یک چیز خلاصه می گردد؛ اینکه بتواند از پس هر مسیری در هر شرایطی بدون دردسر بر بیاید. همین است که رانگلر را به نامی آشنا در دنیای آفرود تبدیل نموده است.

مزدا CX-90

مزدا مدتی قبل CX-90 مدل 2024 را به عنوان پرچمدار تازه مجموعه اس یو وی های خود معرفی کرد. این شاسی بلند سه ردیفه جایگزین CX-9 است که پیش از این بزرگ ترین اس یو وی این شرکت ژاپنی بود. یکی از عواملی که سی ایکس 90 را به همین سرعت به برترین شاسی بلند برند مزدا تبدیل می نماید، سواری لذت بخش تر آن از بقیه اس یو وی های سه ردیفه با این میزان است. این خودرو با پیشرانه 340 اسب بخاری حتی قدرتمندترین محصول فراوری انبوه این خودروساز نام می گیرد.

اس یو وی سایز میانه مزدا CX-90 از یک پیشرانه 6 سیلندر با فناوری هیبرید خفیف بهره می برد که توان خود را خصوصاً در حالت اسپرت به خوبی نشان می دهد. سیستم محرکه این شاسی بلند هم تمام چرخ محرک است تا با انتقال قدرت به هر دو محور، کنترل خودرو در موقعیت های مختلف بهتر گردد. در ضمنً وقتی فضای داخلی در میان باشد، تریم بالارده سی ایکس 90 با برخورداری از چرم ناپا، میکروجیر، چوب و… در سراسر کابین و المان هایی نظیر دوخت ژاپنی کومی هیمو هر راننده ای را که در پی تجربه ای لوکس از سفر با خودرو خود باشد، راضی می نماید.

آئودی RS Q8

آئودی Q8 نسخه RS دومین شاسی بلند آئودی است که در دسته ساخته های عملکردمحور RS این برند قرار می گیرد و عملکرد Q8 به عنوان شاسی بلند پرچمدار این برند را حتی یک قدم جلوتر می برد. آئودی Q8 بر پایه پلتفرم سوپر اس یو وی لامبورگینی اوروس توسعه پیدا نموده است، درحالی که اختلاف کمی با آن در زمینه سرعت دارد و افزون بر آن، با قیمت پایین تری هم عرضه می گردد. همین موضوع باعث می گردد یکی از گزینه های خاص بین اس یو وی های کنونی بازار گردد.

همان طور که از نشان RS این شاسی بلند انتظار می رود، راننده سواری اسپرتی را پشت فرمان آن تجربه خواهد نمود. با این حال، RS Q8 فقط مختص به کسانی نیست که شاسی بلند و در همان حال، خودرویی اسپرت می خواهند. این محصول آئودی با فضای قابل توجه برای سر و پا حتی در ناحیه عقب می تواند انتخاب خانواده ها برای رفت و آمدهای روزانه هم باشد؛ البته خانواده هایی که خواستار کمی هیجان هستند. حتی از جهاتی می توان ارزش آن در ازای قیمتش را بالاتر از هم خانواده اش لامبورگینی اوروس در نظر گرفت؛ اگرچه در این صورت نباید انتظار توانی در حد و میزان اوروس را از آن داشت که ساخته خودروسازی متبحر در ساخت سوپرکارها است.

دوج دورانگو SRT هلکت

د

وج دورانگو SRT هلکت شاسی بلند درشت هیکل عضله داری است که از بعضی جهات از سایر شاسی بلندهای بازار تفاوت پیدا می نماید. جدا از طراحی مجذوب نماینده آمریکایی پسند این شاسی بلند، باید به عملکرد استثنائی آن اشاره نمود. خروجی این خودرو حتی برای بخش عمده خودروهای عضلانی آمریکایی بالاتر از حد انتظار در نظر گرفته می گردد؛ چه برسد برای یک شاسی بلند خانوادگی حجیم 7 سرنشین. به نظر باید همین علتی باشد برای اینکه دورانگو SRT هلکت را نه تنها برترین شاسی بلند برند دوج، بلکه یکی از برترین شاسی بلندهای بازار بدانیم.

پیشرانه 6.2 لیتری V8 دورانگو SRT هلکت قابلیت فراوری قدرت 710 اسب بخار را دارد و به وسیله آن می توان در طول فقط 3.5 ثانیه از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت شتاب گرفت. حداکثر سرعت این شاسی بلند آمریکایی هم به 290 کیلومتر بر ساعت می رسد. این ارقام برای چنین شاسی بلند حجیمی جای توجه دارند؛ هرچند نباید از این نکته هم چشم پوشی کرد که این ارقام در موقعیت آزمایشی ایده آل به دست آمده اند. داخل دورانگو بسته به نسخه، المان هایی مجذوب نماینده نظیر روکش چرم لاگونا، تریم فیبر کربن در کابین، سانروف برقی، سیستم صوتی هارمن کاردن و کمربندهای مسابقه ای قرمرزنگ پیدا می گردد.

هیوندای پالیسید

خانواده هایی که در پی یک شاسی بلند جادار پرامکانات و بعلاوه ارزان اند، شاید گزینه ای بهتر از هیوندای پالیسید پیش رو خود نداشته باشند. این اس یو وی هیوندای ترکیبی از امکانات فراوان، پیشرانه قدرتمند و طراحی چشمگیر را در ازای مبلغی در محدوده 35 هزار دلار ارائه می دهد؛ احتمالاً عده بسیاری نمی توانند به چنین پیشنهاد وسوسه برانگیزی دست رد بزنند.

همه تریم های پالیسید زیر کاپوت خود یک پیشرانه 3.8 لیتری V6 دارند که 291 اسب بخار قدرت و 355 نیوتن متر گشتاور فراوری می نماید. نیرو این پیشرانه در حالت استاندارد به محور جلو منتقل می گردد، اما امکان سفارش سیستم تمام چرخ محرک هم وجود دارد. سطح فناوری های این اس یو وی با توجه به محدوده قیمتی آن، جای توجه دارد. در مرکز داشبورد این خودرو یک نمایشگر لمسی 12.3 اینچی قرار گرفته است که به وسیله آن می توان بخش عمده خودرو را کنترل کرد؛ البته به اهمیت حضور دکمه های فیزیکی هم توجه شده است. نهایتاً سواری پالیسید احتیاج راننده را در صورتی که انتظار عملکردی اسپرت مانند نداشته باشد، رفع می نماید.

کیا تلوراید

کیا تلوراید با اشتراکات فراوانی که با هیوندای پالیسید دارد، عملاً برادر آن محسوب می گردد. گروه هیوندای در هر دو شاسی بلند یک پیشرانه به کار برده و در طراحی و ساخت فضای داخلی آن ها از اجزای مشترک فراوانی استفاده نموده است. به علاوه این، شباهت هایی در رویکرد گروه هیوندای در طراحی این دو خودرو به چشم می آید. البته همان طور که جلوپنجره خیلی بزرگ پالیسید احتمالاً باب میلی عده بسیاری نیست، طراحی نمای جلو تلوراید، خصوصاً چراغ های آن هم ممکن است همه پسند نباشد. در نهایت اما تلوراید مثل پالیسید با ارائه ارزش خرید بالا در محدوده قیمتی خود، جا پایش را در لاین آپ کیا محکم می نماید.

هوندا پایلوت

هوندا پایلوت برای مدت ها گزینه ای مطمئن برای خانواده ها و یکی از برترین شاسی بلندهای به صرفه بازار بوده است. پایلوت در واقع شاسی بلند دیگری است که عملاً بیشترین ارزش خرید را پیش رو مشتریان می گذارد. حتی نسخه این پایه این خودرو کابین جادار و راحت با امکانات مختلف و سواری و کیفیت رانندگی مطلوبی را به همراه دارد و با تریم Trailsport حتی آماده سفر به جاده های ناهموار خارج از خیابان های اصلی شهر می گردد. البته مطابق انتظار، پایلوت هوندا در در یک زمینه خاص برترین نیست و روی هم رفته سطحی مطلوب از عملکرد و سواری، فضای سرنشینان و امکانات رفاهی و ایمنی را در آن می توان پیدا کرد.

آکورا MDX

شاسی بلند سه ردیفه MDX با تفاوت های خود نسبت به بقیه شاسی بلندهای خانوادگی و در همان حال حفظ بعضی از ویژگی های لازم برای یک شاسی بلند خانوادگی، شایستگی کسب عنوان برترین شاسی بلند برند آکورا را دارد. به طور دقیق تر، راننده پشت فرمان آکورا MDX تجربه ای لذت بخش تر از خیلی از اس یو وی های دیگر خواهد داشت، ولی جهت دستیابی به این سواری مطلوب از سطح امکانات و راحتی مورد احتیاج برای یک شاسی بلند خانوادگی کاسته نشده است. حتی افزون بر این، طراحی این شاسی بلند ژاپنی برای مدل 2022 چه در نمای بیرونی و چه در فضای داخی به روزرسانی شد.

تریم تایپ اس آکورا ام دی ایکس حتی پا را یک قدم جلوتر می گذارد. این تریم این کراس اوور سایز میانه سه ردیفه بالارده بیشترین خروجی پیشرانه و هندلینگ در برترین حالت را در پی دارد که البته هزینه خیلی بیشتری را می طلبد. با سیستم تمام چرخ محرک یا دو دیفرانسیل آن هم به چسبندگی خودرو روی سطح جاده اضافه و در نتیجه، سواری هرچه راحت تر می گردد. با وجود این، همان نسخه پایه ام دی ایکس برای قرارگیری در فهرست برترین شاسی بلندهای بازار کافی است.

بی ام و X5 M

بی ام و XM که اولین بار اواخر سال 2021 نسخه کانسپت آن به نمایش گذاشته شد، با قیمت 160 هزار دلاری در صدر شاسی بلندهای این برند آلمانی قرار گرفته است. انتظار می رود این خودرو دارای عنوان برترین شاسی بلند بی ام و در فهرست برترین شاسی بلندها از بزرگترین برندهای خودروسازی دنیا باشد، ولی به دلایلی از جمله قیمت مذکور و بعلاوه طراحی قابل بحث نمی توان با قاطعیت چنین عنوانی را به آن داد. با این حال، بی ام و X5 M نامزد بهتری برای عنوان برترین شاسی بلند بی ام و بر شمرده می گردد.

بی ام و به تازگی از مدل 2024 اس یو وی X5 M با به روزرسانی در طراحی و قوای محرکه رونمایی کرد. این اس یو وی با پیشرانه هیبرید خود که از سیستم هیبرید 48 ولتی بهره می گیرد، همچنان توان فراوری قدرت 617 اسب بخار را دارد. قدرت فراوریی این پیشرانه از آنجایی جای توجه دارد که فقط 27 اسب بخار کمتر از خروجی XM است. علاوه بر این، انواع و اقسام امکانات رفاهی به رسم همواره محصولات بی ام و در اختیار خریداران بی ام و X5 M قرار می گیرد؛ از چرم باکیفیت تا صندلی های جلو با قابلیت ماساژ. حتی خانواده ها از فضای کافی چه در ردیف های جلو و عقب و چه در صندوق عقب برخوردار خواهند بود.

تسلا مدل X

تسلا مدل X با اتکا به عملکرد چشمگیر با قوای محرکه الکتریکی و فناوری های پیشرفته، می تواند عنوان برترین شاسی بلند تسلا را به دست بیاورد. بازار شاسی بلندهای الکتریکی امروزه از هر زمان دیگری پررونق تر شده و شرکت های مختلفی، از فورد تا گروه هیوندای، وارد آن شده اند. با وجود این، هنوز مدل X که بزرگ ترین خودرو شاسی بلند کمپانی تسلا است، در این بخش از بازار می درخشد.

مدل X مثل بقیه محصولات تسلا در زمینه عملکرد حرف هایی برای گفتن دارد. حتی نسخه پایه این اس یو وی قادر به فراوری قدرت 670 اسب بخار است و فقط به 3.8 ثانیه زمان احتیاج دارد تا از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد. نسخه بالارده پلید آن ولی مجموعاً 1020 اسب بخار قدرت فراوری می نماید و طی تنها 2.5 ثانیه تا 100 کیلومتر بر ساعت شتاب می گیرد. به خاطر همین سطح عملکرد، عده بسیاری که در پی یک شاسی بلند الکتریکی پرتوان هستند، تشویق به خرید این محصول تسلا می شوند. البته به جز عملکرد، مجذوب نمایندهیت های طراحی آن مثل درب های گالوینگ و فناوری های پیشرفته همیشگی تسلا هم مشخص نماینده اند.

ولوو XC90

ولوو XC90 هرچند جای خود را به شاسی بلند سایز میانه تازه ولوو EX90 با قوای محرکه برقی داده، همچنان برترین شاسی بلند برند ولوو است. البته از آغاز عرضه تازهترین نسل این خودرو بیش از 8 سال می گذرد و در این مدت صرفاً به روزسانی هایی جزئی در زمینه طراحی نمای بیرونی و فضای داخلی روی آن اجرا شده است. در نتیجه، طراحی آن در مقایسه با خیلی از شاسی بلندهای دیگر بازار که تازه وارد نسل تازهشان شده اند، چندان نو به نظر نمی رسد.

زمینه ای که ولوو XC90 بیشترین تغییرات را در آن به خود دیده، مجموعه امکانات استاندارد است. ولوو به رسم همواره برای این شاسی بلند خود هم ایمنی را در اولویت قرار داده و در نتیجه این رویکرد ولوو، مجموعه ای از قابلیت های ایمنی فعال در آن پیدا می گردد که می تواند معیاری برای بقیه باشد. از جمله این سیستم ها و امکانات ایمنی یا یاری راننده باید هشدار برخورد از جلو با تشخیص عابران پیاده و دوچرخه سواران، هشدار خروج از خط، دستیار پارک، نمایشگر هدآپ و ترمز اضطراری اتوماتیک را ذکر کرد.

نیسان آرمادا

نیسان نسخه تازه آرمادا را سال 2021 برای اولین بار به نمایش گذاشت. این نسخه با برخورداری از به روزرسانی هایی در طراحی، فضای داخلی و بعلاوه فناوری ها، با بقیه شاسی بلندهای روز بازار هماهنگ تر شده است. البته پیشرانه 8 سیلندر آن همچنان زیر کاپوت تمامی تریم های این اس یو وی ژاپنی پیدا می گردد.

درحالی که بیشتر سه ردیفه ها به سواری های پرجنب وجوش تر روی آورده اند، آرمادا سواری روان تر متمرکز روی راحتی سرنشینان دارد. در واقع نقطه قوت آرمادا در طول سال ها راحتی آن بوده و این موضوع هنوز تغییر ننموده است. در یک کلام، آرمادا شاسی بلندی به سبک و سیاق قدیمی است که خواستار خاص خود را دارد.

فولکس واگن ID.4

با توسعه بازار خودروهای الکتریکی، به خصوص شاسی بلندهای الکتریکی، باید به محصولات این بخش از بازار توجه ویژه داشت. فولکس واگن ID.4 پرفروش ترین اس یو وی برقی این خودروساز آلمانی است که همان تجربه همیشگی از فولکس واگن را ارائه می نماید؛ با این تفاوت که این بار قوای محرکه متفاوتی پشتوانه آن شده است. از این رو، این روزها می تواند لقب برترین شاسی بلند برند فولکس واگن را به خود اختصاص بدهد.

بی هیچ شک و شبهه ای شاسی بلندهای الکتریکی زیادی با شعاع حرکتی بیشتر یا عملکرد بالاتر در بازار عرضه می شوند، اما فولکس واگن ID.4 هدف دیگری دارد و آن هم راحتی هرچه بیشتر است. راننده در این خودرو آلمانی به تجربه ای آسوده از رفت و آمد در خیابان ها دست پیدا می نماید. فضای کافی برای سرنشینان و حمل بار، کابین ساده و راحت با تمرکز روی کارآمدی و قیمت پایه تقریباً نزدیک به هم سطح های بنزین سوز همگی ویژگی هایی اند که به ارزش خرید این محصول الکتریکی فولکس اضافه می نمایند.

لکسوس LX 600

لکسوس LX 600 که مدت زیادی از معرفی آن نمی گذرد، به برترین شکل انتظار از یک محصول برند لکسوس را برآورده می نماید. ال ایکس 600 شاسی بلندی مجلل به معنای واقعی است و جلوپنجره بزرگ نقره ای چشمگیر آن از همان اول این پیغام را می رساند. در همین حال، این اس یو وی ژاپنی از اینکه به دل گرد و خاک بزند هم ابایی ندارد و عملکرد آفرود آن قابل مقایسه با آفرودرهای تویوتا است. به زبان ساده، نباید فریب ظاهر شیک این خودرو برند لکسوس را خورد.

در تریم Ultra Luxury این شاسی بلند لکسوس، زرق و برق آن به اوج خود می رسد؛ در حدی که می گردد آن را یکی از لوکس ترین کابین ها بین تمامی شاسی بلندهای این محدوده قیمتی در نظر گرفت. بعضی از ویژگی های پررنگ این تریم، صندلی های کاپیتانی جادار، نمایشگرهای متعلق به سیستم اطلاعات و تفریح برای صندلی های عقب و سیستم صوتی مارک لوینسون با وضوح استثنائی صدا هستند. با همه این ها سرنشینان می توانند در راحتی هرچه تمام تر و با امکانات لوکس فراوان به دورترین مسیرها سفر نمایند.

جی ام سی یوکان XL

جی ام سی یوکان (در اینجا نسخه XL با فاصله بیشتر بین دو محور)، شاسی بلند بزرگ جثه دیگری از جنرال موتورز است که یکی از بزرگ ترین خودروهای شاسی بلند در مقطع کنونی بر شمرده می گردد. با یدک کشیدن نام جنرال موتورز هم واضح است که باید چه انتظاراتی از این اس یو وی فول سایز داشت؛ از کابین و فضای بار جادار و امکانات و تجهیزات فراوان تا سیستم رانندگی نیمه اتوماتیک سوپرکروز جنرال موتورز و سواری نرم و روان برای تضمین راحتی سفرهای طولانی. در مجموع، یوکان با تمامی ویژگی های مثبت متعدد خود، باید برترین شاسی بلند برند جی ام سی و حتی یکی از برترین شاسی بلندهای موجود نام بگیرد.

بیوک انکلیو

بیوک انکلیو اگرچه تا یک محصول همه چیزتمام فاصله دارد، شاسی بلندی برجسته از این برند آمریکایی تلقی می گردد. نسل تازه این خودرو اس یو وی طی چند سال گذشته دستخوش تغییراتی از لحاظ طراحی و فناوری ها شده است. البته همچنان تامین قوای محرکه آن را همان پیشرانه 6 سیلندر قبلی آن بر عهده دارد. انکلیو دارای ویژگی های جالب توجه متعددی از جمله فضای چشمگیر در هر 3 ردیف، فناوری های هم سطح با رقیب های موجود در محدوده قیمتی آن و سواری راحت است.

227227

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 30 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1402 گردآورنده: malaysiatoursnet.ir شناسه مطلب: 2198

به "بهترین suvهای حال حاضر جهان معرفی شدند، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین suvهای حال حاضر جهان معرفی شدند، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید