تعداد کرسی های پارلمانی حزب ندای تونس با پیوستن یک حزب لیبرال افزایش یافت
به گزارش مجله تور مالزی، حزب اتحادیه ملی آزاد (لیبرال) تونس تصمیم به ادغام و ائتلاف با حزب ندای این کشور (لیبرال) گرفته است.

به گزارش خبرنگاران، به نوشته روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم، حزب اتحادیه ملی آزاد تونس به رهبری سلیم الریاحی یکشنبه در بیانیه ای ضمن اعلام ادغام خود در حزب ندای تونس تاکید نمود که از دولت فعلی به ریاست یوسف شاهد حمایت نخواهد کرد و خواهان تغییر کلی دولت، از جمله شخص نخست وزیر است.
در این بیانیه آمده است که این حزب تصمیم به ادغام خود در حزب ندای تونس گرفته و انجام اقدامات قانونی و اجرایی برای تکمیل روند ادغام را به ریاحی سپرده است.
حزب ندای تونس نیز در بیانیه ای ضمن استقبال از این تصمیم گفت: این مساله مربوط به توافق دو طرف برای ایجاد یک طرح سیاسی-ملی- دموکراتیک باز است.
این جنبش بار دیگر به منظور توقف سقوط اقتصادی و اجتماعی و همچنین عبور از بحران سیاسی کشور خواهان تغییر فوری و همه جانبه دولت شد.
در صورت پیوستن 12 نماینده حزب اتحادیه ملی آزاد از مجموع 217 کرسی پارلمانی به حزب ندا تعداد نمایندگان فراکسیون ائتلاف ملی (مورد حمایت شاهد) به 35 نماینده کاهش یافته اما در مقابل تعداد نماینده های حزب ندای تونس از 43 نماینده به 55 نماینده افزایش می یابد.
منبع: خبرگزاری ایسنا