نمایشگاه دائمی صنایع دستی توسط نمایندگان گردشگری ایجاد گردد

به گزارش مجله تور مالزی، سید عباسعلی امامیه به خبرنگاران گفت: با آغاز تحریم ها به سازمان میراث فرهنگی پیشنهاد کردیم که نمایندگی های اطلاع رسانی گردشگری در کشورها می توانند نمایشگاه دائمی برپا نمایند و فضایی 60 تا 80 متر را برای ارائه محصولات صنایع دستی در نظر بگیرند و هنرمندان شاخص در حوزه صنایع دستی که برند فراوری می نمایند در این نمایشگاه به عرضه محصولاتشان بپردازند.

نمایشگاه دائمی صنایع دستی توسط نمایندگان گردشگری ایجاد گردد

نماینده اطلاع رسانی گردشگری ایران در ژاپن توضیح داد: در ژاپن نیز می توانیم چنین کاری کنیم تا محصولات آنها به زبان ژاپنی معرفی گردد. به این ترتیب می توان پلی بین خریدار ژاپنی و هنرمند ایرانی ایجاد کرد. فرق این کار با شرکت های بازرگانی این است که آن شرکت ها ممکن است کاری نمایند که محصول با قیمت مناسب به دست خریدار و یا بازار نرسد.

وی ادامه داد: نمایندگان اطلاع رسانی می توانند تنها فضا را به این افراد اختصاص دهند و یا خدمتی تعریف نمایند یا اینکه نمونه این کالاها را در چند نمایشگاه شرکت داده و کاتالوگ آنها عرضه گردد. با این کار خریدار با هنرمند به صورت مستقیم ارتباط می گیرد و یا میتواند از طریق نمایندگی این اقدام انجام گردد. این طرح می تواند سه ساله انجام گردد. در آن صورت دیگر احتیاج نیست که هنرمند برای اجاره غرفه و یا رفت و آمد و اسکان هزینه کند چون به صورت دائمی محصولش در نمایشگاه عرضه خواهد شد. این پیشنهاد را به سازمان توسعه تجارت درباره محصولات غذایی و معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی داده ام.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 دی 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malaysiatoursnet.ir شناسه مطلب: 45

به "نمایشگاه دائمی صنایع دستی توسط نمایندگان گردشگری ایجاد گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمایشگاه دائمی صنایع دستی توسط نمایندگان گردشگری ایجاد گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید