سریع ترین روش تهیه ترشی ربی (مشهدی) خوشمزه
به گزارش مجله تور مالزی، ترشی ربی که به ترشی مشهدی هم معروف است، به دلیل آب گوجه یا رب گوجه ای که در آن استفاده می گردد طعم فوق العاده ای دارد. این ترشی خوشمزه طرافداران زیادی دارد و یک چاشنی عالی همراه با غذاهایی مانند لوبیاپلو به شمار می رود. روزهای سرد زمستان زمانی عالی برای تهیه انواع ترشی است. بنابراین در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ می خواهیم طرز تهیه ترشی ربی را به شما آموزش دهیم که همان موقع که آماده می گردد، قابل مصرف هم است. با ما همراه باشید.

مواد لازم
- گل کلم: 1 عدد بزرگ
- هویج: 1 کیلو
- خیار: 750 گرم
- بادمجان: نیم کیلو
- کرفس: 1 دسته
- رب گوجه فرنگی: نیم کیلو
- موسیر: 70 گرم
- سیاهدانه: 2 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار دلخواه
- سرکه قرمز: 1 لیتر
- آب: یک و نیم لیتر
- سیر: 1 بوته
- فلفل تند: 5 عدد
مقدار: 5 کیلو
زمان پخت: 20 دقیقه
خواندنی ها
طرز تهیه ترشی گوجه
طرز تهیه ترشی ربی
- یک عدد بوته بزرگ گل کلم را شسته و زمانی که آب آن خشک شد، به میزان دلخواه برش بزنید. بعلاوه نیم کیلو بادمجان قلمی را نیز به میزان دلخواه برش بزنید.
- یک و نیم کیلو هویج را شسته و به میزان دلخواه برش بزنید.
- ساقه یک دسته کرفس را شسته و به میزان دلخواه برش بزنید.
- یک کیلو خیار را شسته و خرد کنید (نکته مهم این است که چون این ترشی نیم پز می گردد، احتیاج نیست همه مواد پس از شسته شدن حتما خشک شوند).
- یک لیتر سرکه قرمز را داخل قابلمه بریزید و یک لیتر آب نیز به آن اضافه کنید (اگر سرکه قزوین باشد یک لیتر مناسب است اما اگر سرکه وردا باشد، نیم لیتر سرکه و یک و نیم لیتر آب اضافه کنید).
- زمانی که سرکه به جوش آمد، هویج را درون آن ریخته و 5 دقیقه به آن اجازه دهید تا هویج کمی نرم گردد. حالا کرفس را به هویج ها اضافه کنید و 5 دقیقه درب قابلمه را بگذارید تا نرم گردد.
- گل کلم، بادمجان، خیار، 5 عدد فلفل تند، حبه های سیر و موسیری که از دو ساعت قبل خیسانده اید را به قابلمه اضافه کنید و سپس درب قابلمه را ببندید تا کمی بپزد (دقت کنید که احتیاجی نیست مواد کاملا نرم و پخته گردد، کمی نیم پز گردد کافی است).
- زمانی که به پخت دلخواه رسیدید، نیم کیلو رب گوجه فرنگی را درون یک ظرف بریزید. یک پیمانه آب و یک پیمانه سرکه قرمز به آن اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. سپس 3 قاشق غذاخوری تخم گیشنیز، 2 قاشق غذاخوری سیاهدانه، نصف قاشق چای خوری گلپر پودر شده به رب اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس رب را به مواد ترشی اضافه کنید و ترشی را مخلوط کنید و نمک ترشی را تنظیم کنید.
- پس از مخلوط شدن مواد ترشی با رب، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن مواد ترشی، آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
- شما می توانید این ترشی را بلافاصله پس از آماده شدن، در کنار غذا سرو کنید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ