کریمی: از نحوه کسب برد مقابل ذوب آهن رضایت ندارم، باید از مخمصه ای که گرفتارش هستیم نجات پیدا کنیم
به گزارش مجله تور مالزی، گروه استان ها - سرمربی تیم فوتبال گفت: پنج شش بازیکن مصدوم و کشیدگی عضله داریم که نمی دانم دلیل آن چیست ولی باید فکری اساسی کرد تا از این مخمصه نجات پیدا کنیم.

به گزارش خبرنگاران از تبریز، فیروز کریمی در نشست خبری پس پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل ذوب آهن در هفته بیست و پنجم رقابت های لیگ برتر گفت: امیدوارم طرفداران تراکتور این پیروزی را از ما قبول نمایند. هرچند خودم از نحوه به دست آمدن این 3 امتیاز راضی نبودم.
وی اضافه کرد: با این حال در این بازی با توجه به بضاعت مان، ایثاری که بچه ها داشتند و شجاعتی که به خرج دادند، شرایط قابل قبول است. این پیروزی در اولین گام را به فال نیک گرفته و به طرفداران تراکتور تقدیم می کنیم. ان شاءالله که خدا توفیق دهد و بردهای مان ادامه دار باشد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور ادامه داد: خیلی به تیم اشراف نداشتم و این بازی اولین مسابقه مان بود. تنها یک جلسه هم با تیم کار نموده بودیم اما همان یک جلسه خیلی جاها برای حفظ تنها گل زده مان به کار تیم مان آمد.
کریمی در مورد برنامه های مؤثری که در تمرین روز گذشته اجراشده بود، اعلام کرد: یکی از آن فاکتورها گم نکردن یار مستقیم هر بازیکن در زمان ضربات ایستگاهی و ارسال توپ بود که دیدید بچه ها آن را به برترین شکل انجام دادند.
وی ادامه داد: ذوب آهن تیمی است که تقریباً نیمی از بازیکنان آن بالای 190 سانتی متر هستند. در بحران و وقتی که خرم الحسینی را تعویض کردیم، خنده ام گرفت چون من تو من گذاشته بودیم و یک لحظه دیدم که خرم الحسینی از پایین به حریف و بازیکن مستقیم نگاه می نماید. بازی کردن جلوی این تیم و امثال آن فوق العاده مشکل است. تیم هایی که نیمی از بازیکنان داخل زمین آن ها قد بالا و پرش بلندی دارند.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور در مورد عملکرد دروازه بان تیمش گفت: اگر محمدرضا اخباری نبود، کارمان کمی مشکل تر می شد اما دیدید که بچه ها علی رغم اینکه از نظر فیزیکی ضعیف تر بودند، جانانه جنگیدند.
کریمی با اشاره به برنامه تیمش در ملاقات با ذوب آهن گفت: قسمتی از کار این بود که ما برای محافظت از گل زده مان عقب نشینی کردیم. قسمت دیگری هم این بود که بتوانیم با توجه به سرعت بازیکنان مان در کورس با خط دفاعی آن ها نتیجه مناسب بگیریم و به گل های مان اضافه کنیم. بیشتر از هر دو این مورد، فشار تیم حریف بود که ما را به اجبار به عقب برد. این انصاف نیست که بگوییم همه اش کار خودمان بود.
وی ادامه داد: این را تمرین نموده بودیم که اگر گل زدیم، نحوه عقب نشینی مان به گونه ای باشد که بتوانیم از تک گل مان محافظت کنیم. دیدید که در ارسال ها بیشتر ضربات را بازیکنان و دروازه بان ما گرفتند اما کوشش می کنیم کار بیشتری انجام گردد تا هم بازیکنان، هم کادر فنی و هم طرفداران از این حالت التهاب بعد از گل خارج شوند.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور در رابطه با شرایط تیمش اعلام کرد: شرایط مان بی سابقه است. پنج شش بازیکن مصدوم و کشیدگی عضله داریم که نمی دانم علت آن چیست ولی کنکاش می کنم. بازیکنانی هم داریم که بیشتراً 4 کارت را گرفته و دوباره در آستانه محرومیت با 3 کارت هستند، مگر چنین چیزی می گردد، اصلاً من ندیده بودم.
کریمی ادامه داد: خود بچه ها یک میزان تحت تأثیر بودند. برای بازی بعد از همین تعداد محدود بازیکنان، تعدادی را به علت مصدومیت و محرومیت در اختیار نداریم.
وی اضافه کرد: کسانی که در جریان هستند، می دانند که هیچ وقت دنبال بهانه نبوده ام. دو سه سال قبل هم که به ماشین سازی آمده بودم، تیم مان در دور رفت 7 امتیاز داشت و اگر ایمان نداشتم که به اتفاق بچه ها نمی گردد تغییر ایجاد کرد، طبیعتاً نمی آمدم. در نیم فصل دوم تقریباً 24 امتیاز گرفتیم، یعنی 400 درصد بیشتر.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور در سرانجام گفت: اینجا خیلی مصدوم و بازیکنانی داریم که لبه تیغ محرومیت هستند. باید یک فکر اساسی در این مورد گردد و بتوانیم کسی را به جمع خودمان اضافه کنیم تا از این مخمصه نجات پیدا کنیم.
116، ف
منبع: خبرگزاری تسنیم