با این رسپی آسون کوکی دو رنگ خشک و خمیر نمیشه!
به گزارش مجله تور مالزی، کوکی دو رنگ، یک شیرینی بسیار ساده و خوشمزه است که با مواد در دسترس و تقریبا مقرون به صرفه هم درست می گردد. کوکی دو رنگ گزینه بسیار خوبی برای یا عصرانه است که می توانید به همراه چای یا قهوه یا برای بچه ها با آبمیوه سرو کنید. درست کردن کوکی دو رنگ بسیار راحت است و وقت زیادی هم از شما نمی گیرد، بعلاوه می توانید در شکل های مختلف آن را تهیه کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه کوکی دو رنگ شکلاتی و ساده را به 2 روش و نکات خوشمزه شدن کوکی دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکی دو رنگ
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
آرد سفید قنادی | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن مایع | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
شیر | 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کوکی دو رنگ: 25 دقیقه
مراحل طرز تهیه کوکی دو رنگ مارپیچی
کوکی دو رنگ مارپیچی، یک روش آسان برای درست کردن این شیرینی خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه کوکی دو رنگ ساده و شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا لطیف شده و ناخالصی های آن گرفته گردد. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ را بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید. با همزن برقی، به مدت 5 دقیقه تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا مخلوط، رنگ کرمی بگیرد و پوک گردد.
در صورت تمایل می توانید شکر، تخم مرغ، آرد و بیکینگ پودر را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: روغن و شیر را اضافه کنید
سپس وانیل را اضافه کنید و با لیسک، هم بزنید. روغن و شیر را هم به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یک مخلوط رقیق داشته باشید. به این مخلوط، ترکیب آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید. طی 3 تا 4 مرحله، آرد را اضافه کنید و هر بار مواد را با لیسک هم بزنید تا مایه کوکی، غلیظ گردد ولی خیلی خشک نباشد.
برای خرید روغن مایع و شیر از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله سوم: خمیر دو رنگ را آماده کنید
بعد از درست کردن خمیر کوکی، خمیر را چانه نموده و چانه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از چانه ها، 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا رنگ کل خمیر، شکلاتی گردد.
یک سینی کنار دستتان بگذارید و از خمیر سفید، به اندازه یک کشک بردارید و بین دست هایتان گلوله کنید. خمیر را در سینی بگذارید. همه خمیر سفید و همه خمیر قهوه ای را به صورت گلوله های کوچک در آورید.
مرحله چهارم: کوکی های دو رنگ را فرم دهید
قبل از فرم دادن کوکی ها، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و سینی را کنار بگذارید.
سپس یکی از گلوله های سفید را بردارید و بین دست هایتان آن را به شکل نواری درآورید. همین کار را با یک گلوله قهوه ای هم انجام دهید تا 2 نوار خمیری، یکی سفید و یکی قهوه ای داشته باشید.
قسمت ابتدای نوارها را روی هم بگذارید و فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس نوارها را به هم بپیچید تا یک نوار دو رنگ، به دست بیاید. این نوار را به صورت گرد دور هم بپیچید تا شکل یک توپ دایره ای گردد.
مرحله آخر: کوکی های دو رنگ را بپزید
همه کوکی ها را مانند مرحله بالا، درست کنید. کوکی های دو رنگ را در سینی فر بگذارید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت 25 دقیقه صبر کنید تا کوکی ها بپزند.
سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شوند. بعد کوکی های دو رنگ را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید. کوکی دو رنگ را با چای () یا قهوه () سرو کنید.
ضمناً شما می توانید را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
طرز تهیه کوکی دو رنگ رولی (روش دوم)
در این روش، احتیاجی به درست کردن نوارهای خمیری و پیچیدن آنها نیست. در این روش درست کردن کوکی دو رنگ کافی است مانند روش بالا خمیر کوکی را درست کنید. یک قسمت خمیر را با پودر کاکائو ترکیب کنید و قسمت دیگر خمیر را سفید بگذارید.
سپس هر دو خمیر را با وردنه صاف کنید تا دو خمیر با ضخامت 1 سانتی متر داشته باشید. خمیرها را روی هم بگذارید و آنها را رول کنید. رول خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و کیسه را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت گردد.
سپس خمیر را بیرون بیاورید و با چاقو، خمیر را در اندازه های 1 تا 1/5 سانتی متر برش بزنید. خمیرها را در سینی فر بگذارید و کوکی ها را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه کوکی دو رنگ
- اندازه غلظت و سفتی خمیر کوکی دو رنگ باید در حدی باشد که وقتی آن را ورز می دهید، به دست نچسبد.
- اگر خمیر کوکی، خیلی سفت و خشک بود، کمی شیر یا آب به مخلوط اضافه کنید. خمیر باید نرم باشد و به خوبی فرم بگیرد.
- اگر خمیر کوکی شل بود، کمی آرد به صورت کنترل شده، به خمیر کوکی اضافه کنید تا به اندازه کافی، غلیظ گردد.
- ضخامت کوکی های دو رنگ نباید زیاد باشد، چون در این صورت، قسمت بیرونی کوکی خشک و شکننده می گردد و قسمت داخل کوکی ها، نپخته و خیس می ماند.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شده کوکی دو رنگ
چرا کوکی دو رنگ ترک می خورد؟
- دلیل ترک خوردن کوکی دو رنگ، استفاده زیاد از آرد است. در صورتی که خمیر کوکی، به اندازه کافی نرم نباشد، بعد از فرم دادن و پخت، ترک می خورد و می شکند.
- خمیر کوکی را نباید زیاد ورز دهید. اگر خمیر به روغن بیفتد، کوکی بعد از پختن، شکننده می گردد و ترک می خورد.
چرا داخل کوکی خمیری می گردد؟
اگر نوارهایی که با خمیر کوکی درست می کنید، ضخیم باشد، بعد از اینکه کوکی را فرم دادید و پختید، قسمت داخل کوکی نمی پزد و خام و خمیری می ماند.
منبع: افق کوروش