تاثیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا

به گزارش مجله تور مالزی، در سنین بالاتر، رگ های خونی به طور طبیعی خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند و عروق سفت شده می توانند منجر به فشار خون شوند.

تاثیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، در سنین بالاتر، رگ های خونی به طور طبیعی خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند، بنابراین دیگر به خوبی حالت کشسانی ندارند و عروق سفت شده می توانند منجر به فشار خون شوند.

به گفته محققان، هیچ کاری نمی توان برای جلوگیری از پیری بدن انجام داد، اما بسیاری از تغییرات سبک زندگی شامل تغییر رژیم غذایی برای یاری به کنترل فشار خون در بدن می توانند مؤثر باشند.

محققان سه ماده مغذی مفید در کاهش اندازه فشار خون را معرفی می نمایند: پتاسیم، منیزیم و کلسیم.

میوه ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم و منیزیم هستند، بنابراین به همه افراد توصیه می گردد روزانه حداقل پنج قسمت میوه بخورند.

در خصوص کلسیم، غذا های لبنی غنی از این ماده مغذی هستند، اما کارشناسان تغذیه هشدار می دهند که بعضی از آن ها می توانند دارای چربی اشباع شده زیادی باشند. از این رو محصولات لبنی کم چرب برترین گزینه هستند.

به افرادی که می خواهند فشار خون خود را پایین بیاورند، توصیه می گردد روزانه دو تا سه وعده لبنیات مصرف نمایند.

توجه داشته باشید که مکمل های غذایی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار خون توصیه نمی شوند. زیرا این مواد مغذی در مقادیر بسیار زیاد ممکن است مضر باشند.

به گفته محققان، یکی از مفیدترین اصلاحات رژیم غذایی که می تواند برای کاهش فشار خون انجام گردد، کاهش نمک مصرفی است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 مرداد 1400 بروزرسانی: 10 مرداد 1400 گردآورنده: malaysiatoursnet.ir شناسه مطلب: 1690

به "تاثیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید