طرز تهیه خورش نخود فرنگی ساده و خوشمزه
به گزارش مجله تور مالزی، وقتی صحبت از خورش می گردد، فقط حرف قورمه سبزی، خورش بادمجان یا قیمه نیست. در جای جای کشورمان انواع اقسام خورش پخته می گردد که یاد دریافت آن ها یاری می نماید برنامه غذایی متنوع تری داشته باشیم. خورش نخود فرنگی از غذا های سنتی پاکستان و لبنان است که با رشته پلو سرو شده و در کشور خودمان هم پخته می گردد. نخود فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که با درست کردن این خورش می توانید از فواید آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورشت نخود فرنگی
گوشت خورشتی 500 گرم
نخود فرنگی یک ونیم پیمانه
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره به مقدار لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر سه حبه
گشنیز یک دسته
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه خورشت نخود فرنگی
ابتدا برای پخت گوشت، پیاز را نگینی خرد نموده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید.
گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حدود 2 پیمانه آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد. برای خوش عطرتر شدن گوشت مقداری پودر دارچین به آب گوشت اضافه کنید. بعد از 1 تا 1/5 ساعت گوشت پخته می گردد. در انتهای پخت، کمی نمک هم اضافه کنید.
دسته گشنیز را بشویید و ساطوری خرد کنید. سیر ها را با کمی نمک داخل هاون بکوبید. هویج ها را هم خلال کنید.
داخل یک قابلمه دیگر سیر و گشنیز را کمی با روغن تفت دهید. فقط تفت دهید و مواظب باشید سیر نسوزد. هویج را هم اضافه کنید و با حرارت کم مواد را با هم تفت دهید.
گوشت همراه با آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید. نخود فرنگی ها را درون قابلمه اضافه کنید و تا اندازه ای روی مواد را آب بریزید تا روی نخود ها را پوشش دهد. اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و در آخرین مرحله مقداری نمک، پودر گشنیز و فلفل را اضافه کنید.
خورش را کنار برنج زعفرانی یا رشته پلو سرو نموده و نوش جان کنید.
منبع: گردشبان