قزوین ظرفیت بالایی در حوزه میراث طبیعی گردشگری دارد
به گزارش مجله تور مالزی، خبرنگاران/قزوین رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به پتانسیل بالای این استان در حوزه اکوتوریسم و طبیعت گردی، لزوم توجه بیشتر به ظرفیت های بالقوه این نوع گردشگری را ضروری دانست.

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا نوروز 99 هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
به گزارش خبرنگاران ، فاطمه اشدری رئیس کمیسیون فرهنگی-ورزشی شهرداری قزوین گفت: اکوتوریسم پدیده ای اقتصادی است، که ضمن رشد سریع و گردش اقتصادی قابل توجه در بازار گردشگری دنیا، منافع ویژه ای را نظیر ایجاد شغل، رفاه، حمایت از طبیعت، تأمین بودجه و انگیزه حفاظت برای مردم به وجود آورده است.
اشدری با اعلام این که اکوتوریسم از جهتی دیگر ابزاری برای توسعه پایدار است، اضافه کرد: قزوین در جهت توسعه است و برای بهره مندی از زندگی مناسب، احتیاج به استفاده از منابع انکارناپذیر دارد و باوجود در اختیار داشتن مناطق بکر و منحصربه فرد گردشگری طبیعی، می بایست با استفاده از ظرفیت های بومی و جذب سرمایه گذار، طبیعت گردی این استان را به ظرفیت بالفعل تبدیل کرد.
اشدری ادامه داد: مقصود از گردشگری پایدار، تنها بهبود شرایط اقتصادی نیست، بلکه منافع فرهنگی و اجتماعی نیز مطرح بوده و گردشگری پایدار می تواند به عنوان عامل مثبتی در بهبود حفاظت از تنوع زیستی، همبستگی و انسجام فرهنگی عمل نماید.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین، مطلع سازی مردم نسبت به حفاظت از مناطق طبیعی را از مؤلفه های مهم توسعه صنعت گردشگری و اکوتوریسم دانست و توضیح داد: اجرای برنامه های ملی و منطقه ای نظیر جشنواره های فرهنگی و طبیعت گردی، موجب توجه مردم به ارزش های میراث طبیعی متعلق به خودشان می شود و به تبع آن زمینه مشارکت آنان در امر حفاظت از این مناطق را فراهم می آورد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین اعلام نمود: اکوتوریسم به طور مستقیم و غیر مستقیم در بهبود کیفیت زندگی مردم، به ویژه مردم محلی تأثیر گذار است، چراکه مردم بومی مناطق طبیعی می توانند با بهره گیری از ظرفیت های خاص منطقه خود، ضمن معرفی آن به سراسر کشور، زمینه حضور گردشگران داخلی و خارجی و رفاه جامعه محلی را تأمین نمایند.
به گزارش خبرنگاران، اکوتوریسم یا طبیعت گردی امروزه به عنوان صنعتی پویا اما نوپا، اهمیت روزافزونی پیداکرده و کشورهای مختلف توسعه یافته و درحال توسعه برای حفاظت از محیط زیست، کاهش نرخ بیکاری، بهبود توزیع درآمد، تعامل سازنده و مؤثر با دنیا و استفاده از منابع سرشار اقتصادی - اجتماعی و سیاسی آن به دنبال ثبت گسترش طبیعت گردی بوده و به عنوان ابزاری جهت رشد و توسعه پایدار، طبیعت گردی را تسهیل و همگانی می نمایند.
انتهای پیغام
منبع: خبرگزاری ایسنا