مافین کشمش و گردو

به گزارش مجله تور مالزی، این صبحانه را می توانید یک شب قبل یا همان صبح درست کنید. مافین نوعی کیک است که با مواد ویژه ای داخل آن را پر می نمایند. ما در اینجا نوع گردو و کشمشی را انتخاب نموده ایم.

مافین کشمش و گردو
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 5 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • یک پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه آرد گندم
  • ¼ پیمانه جو پرک
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ هم زده
  • نصف پیمانه شکر
  • 3 قاشق چایخوری روغن کانولا
  • 1/3 پیمانه کشمش
  • ¼ پیمانه گردو خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه میانه، تخم مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را یک باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید.

3- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 161
  • چربی: 6 گرم
  • کلسترول: 18 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 101 میلی گرم
  • پتاسیم: 66 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: malaysiatoursnet.ir شناسه مطلب: 2068

به "مافین کشمش و گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مافین کشمش و گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید