اندازه گیری گاز ازن ساعتی است ، بخش خصوصی علاقه به اجرای طرح کهاب ندارند

به گزارش مجله تور مالزی، معاون مرکزملی هوا و تغییر اقلیم گفت:اندازه گیری آلاینده گازن ازن به دلیل خطر ناک بودن به صورت ساعتی است.

اندازه گیری گاز ازن ساعتی است ، بخش خصوصی علاقه به اجرای طرح کهاب ندارند

گل علیزاده معاون مرکزملی هوا و تغییر اقلیم در گفت وگو با خبرنگار ، در رابطه با اندازه گیری آلاینده گاز ازن اظهار کرد: در کشور 205 ایستگاه سنجش آلاینده وجود دارد که 29 ایستگاه مربوط به استان تهران است که 22 ایستگاه آن مجهز به سنسور آلاینده ازن است.

او اضافه کرد:اعداد شاخص آلاینده ازن نیز مانند آلاینده های دیگر است به این صورت که عدد یک تا 50 وضعیت پاک، 50 تا 100 قابل قبول، 100 تا 150 ناسالم برای گروه های حساس، 150 به بعد ناسالم برای تمام گروه ها یا وضعیت هشدار است.

به گفته گل علیزاده آلاینده ازن یک آلاینده ثانویه است که گاز ناکس و تابش خورشید از جمله منابع این آلاینده محسوب می شوند.

او ادامه داد: با توجه به این که آلاینده ذرات 2.5 میکرون نیز یکی از آلاینده های مهم در کلان شهر ها است، اما خطر پذیری ازن و ذرات 2.5 میکرون به یک اندازه هستند.

معاون مرکزملی هوا و تغییر اقلیم گفت: اندازه گیری آلاینده گازن ازن به دلیل خطر ناک بودن به صورت ساعتی است و در کوتاه مدت صورت می گیرد.

او همچنین اشاره ای به اجرای طرح کهاب کرد و اضافه کرد: برای اجرای این طرح مشکلاتی وجود دارد به صورتی که بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این طرح ورود نمی کند.

به گفته گل علیزاده با این که صندلی داران سوخت حق تبخیر را می گیرند، اما جذب طرح کهاب نمی شوند، اما خوشبختانه کشور تکنولوژی این طرح را دارد و انبار های نفت مجهز به این طرح شده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malaysiatoursnet.ir شناسه مطلب: 335

به "اندازه گیری گاز ازن ساعتی است ، بخش خصوصی علاقه به اجرای طرح کهاب ندارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اندازه گیری گاز ازن ساعتی است ، بخش خصوصی علاقه به اجرای طرح کهاب ندارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید