طرز تهیه شوربا؛ بهترین آش برای سرماخوردگی
به گزارش مجله تور مالزی، حالا که ویروس کرونا هر لحظه به ما نزدیک تر می گردد و سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی ها و ویروس ها را فراهم نموده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می خوریم هم اهمیت زیادی دارند. انواع سوپ و آش ها که منبعی از انواع ویتامین هاست بهترین وعده های غذایی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن ما هستند. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگی ها بسیار مفید است.

مواد لازم:
- گوشت چرخ نموده: 300 گرم
- پیاز متوسط: دو عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- برنج نیم دانه و ماش و لپه: از هر کدام 1/3پیمانه
- سبزی آش خرد شده: 350 گرم
- شلغم درشت: یک عدد
طرز تهیه و دستور پخت:
1. گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه ای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلی های کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پیاز باقی مانده را ریز خرد نموده و اضافه کنید. گوشت ها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید.
منبع: ایرنا زندگی